Igor Dodon nu s-a certat chiar cu toții vecinii Republicii Moldova. Asta să le fie clar tuturor celor care îl acuză pe Igari Nikalaievich că a supărat România după ce a declarat că a țara vecină a furat o parte din Moldova. Alții îl acuză pe Igareok că a supărat Ucraina după ce a declarat că Crimeea aparține pe drept Rusiei. Niște falsuri grosolane. Nu chiar toți vecinii sunt supărați pe Moldova.

”Vreau să vă spun că Moldova mai are și alți vecini în afară de românașii iștea care ne-au furat jumătate de Moldovă și în afară de Hahleandia. Voi ați uitat, propabil, că ne învecinăm cu râul Nistru și cu râul Prut. Iată, cu aceste două râuri suntem într-o relație excelentă”, a declarat prezikul Igari Gandon.

Ca să demonstreze că el vorbește nu vaca rage, Igor Dodon a îmbrăcat halatul prezidențial și a mers din nou la scăldat pe Nistru. Din păcate, transnistrenii au început să împuște înspre el de pe celălalt mal, așa că a fost nevoie să abandoneze pe moment ideea. Nici la Prut nu a avut noroc. Câțiva contrabandiști de țigări l-au recunoscut și au vrut să-l bată. Motivul, din cauza lui românii au înăsprit controlul la graniță și nu reușesc să-și treacă contrabanda în România.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Igor-Dodon-halat-rau-murdar-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Igor-Dodon-halat-rau-murdar-copy-300x300.jpgadminSocial
Igor Dodon nu s-a certat chiar cu toții vecinii Republicii Moldova. Asta să le fie clar tuturor celor care îl acuză pe Igari Nikalaievich că a supărat România după ce a declarat că a țara vecină a furat o parte din Moldova. Alții îl acuză pe Igareok că a...

Comentează