Premieră în televiziunile din Republica Moldova. Pentru prima dată o tânără invitată la o emisiune mondenă recunoaște cu ce se ocupă cu adevărat: ”Sunt prostituată! Mai pe moldovenește, curvă! Cu asta mă ocup. Am câțiva oligarhi care mă plătesc pentru serviciile mele exclusiviste. Așa am reușit să-mi cumpăr Porschele. Știu că vin foarte multe colege de aceeași profesie cu mine și se laudă că sunt artiste, că sunt modele. Minciuni. Și ele ca și mine ne câștigăm existența din această profesie foarte veche, cea mai veche.”

Tânăra de 21 de ani, studentă la ASEM, susține că s-a săturat să le vadă pe toate fetele care vin la emisiuni mondene și se laudă că fac afaceri, că au albune, că vor să se ducă la Eurovision. Potrivit Virginei Fachiu, cunoscută pentru hit-ul de la radio ”Dragostea me-a!”, profesia asta i-a adus numai satisfacții, atât fizice, cât și financiare.

Ca și colegele sale, tânăra prostituată spune că are un vis, vrea să facă modeling și să-și lanseze un album întreg, iar apoi să aibă un concert în Palatul Național. ”Poate așa mă vede vreun oligarh și se desparte de nevastă-sa urâtă, bătrână și mă ia pe mine de nevastă”, visează Virginia.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Prostituata-o-seara-perfecta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Prostituata-o-seara-perfecta-copy-150x150.jpgadminMonden
Premieră în televiziunile din Republica Moldova. Pentru prima dată o tânără invitată la o emisiune mondenă recunoaște cu ce se ocupă cu adevărat: ”Sunt prostituată! Mai pe moldovenește, curvă! Cu asta mă ocup. Am câțiva oligarhi care mă plătesc pentru serviciile mele exclusiviste. Așa am reușit să-mi cumpăr Porschele....

Comentează