Valeriu Strelet Silvio Berlusconi copy

”Am fost molto felice cand am vazut pe FB poza de profile al acestiu ragazzo Streleto, premiere de la Moldova! Lui este molto arrogante, puoi vedere ca il doare in culo de popor si de guvernare, comme me cand eram mai giovane! El are multo amantele și ne piace di sângore!”, a declarat Silvio Berlusconi, celebru pentru miile de amante pe care le-a avut cât a fost premier în Italia.

Berlusconi este foarte iubit de moldovenii care lucrează la Italia, fapt confirmat și de numărul mare de studente moldovence care participa la orgiile organizate de acesta.

”Din gură în gură s-o dus notizia că domnu´ Silvio îl recomandă pe Valerică al nostru ca mare cavaler și călăreț pentru doamne. Sper să fiu invitată și eu la petrecerile dânsului la Chișinău, mai ales că-i amico cu signiore Ghimpu, imaginea Viagra în Republica Moldova”, spune Liudmila Boticeli, specialistă în comunicări orale la Mediasatul.

Se pare că președintele rus, invidios pe succesul internațional al lui Streleț, a achiziționat cantități importante de ceară pentru chelie de proveniență straină, în ciuda embargoului impus de statele vestice: ”Orice aș face nu-s remarcat de personalitățile vestice! Singura soluție este să mut granițele Rusiei mai aproape de aceștia”, a declarat Putin foarte supărat pe Streleț la ieșirea de la coafor!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Valeriu-Strelet-Silvio-Berlusconi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Valeriu-Strelet-Silvio-Berlusconi-copy-300x300.jpgadminInternațional
”Am fost molto felice cand am vazut pe FB poza de profile al acestiu ragazzo Streleto, premiere de la Moldova! Lui este molto arrogante, puoi vedere ca il doare in culo de popor si de guvernare, comme me cand eram mai giovane! El are multo amantele și ne piace...

Comentează