Nemulțumită de reacția unui angajat al primăriei Chișinău, Silvia Radu a sărit la bătaie și l-a bătut măr pe acel biet om. Silvia Raider susține că primul a început chiar angajatul care nu s-a poclonit în fața ei, ci efectiv nu a recunoscut-o. Primata Silvia Raider a căpiat de furie și s-a înfipt în floacele angajatului dându-l cu capul de prereți.

”Ce e așa de greu de înțeles? Nu mai este Chirtoșa, acum eu sunt șefa Chișinăului. Zaibali voi cu amneziile voastre. Mnezăiimăsii! Trebuie să vă supuneți, să fiți sclavii mei, să mă urmați orbește. Chișinăul nu este al vostru sau al urmașilor urmașilor voștri, ci a urmașilor urmașilor lui Plaha, care m-a pus aici să fac afaceri mari, nu ca Chirtoșa din butci de cafea. În curând o să aflați ce vă păzește, dar până atunci trebuie să știe lumea că eu sunt hazeaikă în Kishinev”, a declarat primata Chișinăului, Sclavia Raider.

Pentru ca metodele sale de educație să fie mai eficiente, Sclavia Raider l-a invitat în primărie chiar pe Costea Țuțu. Costea promite să-i învețe pe toți angajații din primărie cine este hazeain în Moldova. În continuare, Dorin Chirtoacă este ținut în lesă de Vlad Plahotniuc și a anunțat că nu demisionează din funcție.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Plahotniuc-Silvia-Radu-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Plahotniuc-Silvia-Radu-copy-1-300x300.jpgadminSocial
Nemulțumită de reacția unui angajat al primăriei Chișinău, Silvia Radu a sărit la bătaie și l-a bătut măr pe acel biet om. Silvia Raider susține că primul a început chiar angajatul care nu s-a poclonit în fața ei, ci efectiv nu a recunoscut-o. Primata Silvia Raider a căpiat de...

Comentează