Ca să fie mai tare ca Shorheiul, Chișinăul se pregătește de un brad deosebit. De data aceasta nu este bradul care se prăbușește la o pală de vânt sau bradul sub formă de penis. Sclavia Raideru, primata interimar al Chișinăului a anunțat cu multă supărare cine este Bradul din centrul Chișinăului.

”Este vorba de Brad Pitt. Dacă tot a venit la noi în Moldova să ne promoveze țara, l-am rugat să ne promoveze și Chișinăul. Brad Pitt a acceptat imediat. I-a plăcut ideea de a mai scăpa de Angelina Jolie, mai ales când i-am spus cât durează sărbătorile de iarnă la Moldova. I-am dat o upacovcă de iarnă și o să-l instalăm în centrul Chișinăului kak skolika tak srazu”, a declarat Sclavia Raideru, primata Chișinăului.

Brad Pitt va avea în loc de stea o cușmă de cioban. Ca să fie la adăpost de toate femeile divorțate și vădane din Moldova, Bradul Pitt va fi păzit de 30 de mii de sirieni cu rachete nucleare. Igor Dodon a și anunțat un nou referendum pentru a stabili unde va fi amplasat Bradul Pitt, în PMAN sau la Sadova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Brad-Pitt-PMAN-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Brad-Pitt-PMAN-copy-300x300.jpgadminSocial
Ca să fie mai tare ca Shorheiul, Chișinăul se pregătește de un brad deosebit. De data aceasta nu este bradul care se prăbușește la o pală de vânt sau bradul sub formă de penis. Sclavia Raideru, primata interimar al Chișinăului a anunțat cu multă supărare cine este Bradul din centrul...

Comentează