Maladeț Silvia Bradu! Iată ce înseamnă un primar pentru care ținutul de cuvânt reprezintă un ideal realizabil. Bravo! Doamna primară nu-și aruncă cuvintele la tombleron, ci și le respectă. Așadar, a promis că va scoate florile ofilite din fața Catedralei, iaca că s-a și apucat de treabă.

Din păcate, nu le-a plantat unde a afirmat inițial că le va planta, dar de ce să-i scoatem ochelarii pentru asta? Important este că nu vom avea covorul acela oribil în fața bisericii.

Potrivit reporterilor de la fața faptelor, în această dimineață, sute de soldați, împreună cu Silvia Bradu în frunte, au descins în fața Catedralei, au luat câte o floricică și au mers să le planteze în gropile de pe drumurile din oraș.

”Păcat de gropi. Se pierdeau de pomană. Mi-am zis că dacă tot nu le acopăr, măcar să le folosesc ca ghiveci pentru florile uscate din fața Catedralei. Acolo s-a adunat pământ, este un cernoziom bun din praf de Chișinău. Mașinile oricum nu au curajul să intre în aceste gropăloaice, așa că florile mele o să fie protejate”, a declarat exxxtrem de mândră de cele făcute, primara Silvia Bradu.

Evident, la finalul operațiunii de mutare a florilor, Silvia Bradu și-a făcut și un selfie. Atenție! Șoferii care vor da în gropi și vor călca florile riscă amenzi de până la 100 de euro.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/Flori-Silvia-Bradu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/Flori-Silvia-Bradu-copy-300x300.jpgadminSocial
Maladeț Silvia Bradu! Iată ce înseamnă un primar pentru care ținutul de cuvânt reprezintă un ideal realizabil. Bravo! Doamna primară nu-și aruncă cuvintele la tombleron, ci și le respectă. Așadar, a promis că va scoate florile ofilite din fața Catedralei, iaca că s-a și apucat de treabă. Din păcate, nu...

Comentează