Acuzată că nu repară drumurile din oraș, primara Chișinăului a luat niște măsuri drastice. Silvia Bradu a promis la o ședință solemnă că a decis să dea cu var toate gropile din oraș. Măsura este unică în lume, iar primara se laudă că a astfel toți șoferii vor vedea de la distanță unde sunt gropile și le vor ocoli.

”Ne-am gândit să amestecăm varul cu substanță fosforescentă. Aceasta va ilumina și noaptea, astfel că șoferii vor vedea de la distanță unde este groapa. Sper că astfel nimeni nu va mai zice nimic despre faptul că Silvia Bradu nu face nică pentru Chișinău. Niciunde nu o să vedeți în lume gropi văruite”, a declarat primara.

Există însă o problemă. În Chișinău sunt atât de multe gropi, încât varul din depozitele primăriei s-a terminat. Drept consecință, Silvia Bradu a anunțat că Vlad Plahotniuc va importa sute de mii de tone de var pentru a vopsi toate gropile din capitală.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Gropi-Varuite-Vopsite.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Gropi-Varuite-Vopsite-300x300.jpgadminSocial
Acuzată că nu repară drumurile din oraș, primara Chișinăului a luat niște măsuri drastice. Silvia Bradu a promis la o ședință solemnă că a decis să dea cu var toate gropile din oraș. Măsura este unică în lume, iar primara se laudă că a astfel toți șoferii vor vedea...

Comentează