Ca să nu deszăpezească orașul Chișinău, Silvia Bradu a avut o idee genială. Cunoscută mai mult în presa din Chișinău ca cea care instalează și dezinstalează brazi, Silvia Bradu a prezentat astăzi o rutieră specială care va circula pe străzile orașului. Această rutieră a fost adusă tocmai din Siberia la mâna a două și a costat foarte puțin bugetul municipal. Doar un milion de euro.

”Decât să ne chinuim să deszăpezim străzile, mai bine să punem astfel de rutiere și am scăpat de probleme. În banii aceștia producătorul de rutiere din Siberia m-a asigurat că mașina va avea și patinoar pe podea. Deocamdată introducem rutiera pe ruta 155. Să vedem cât de bine se descurcă. Dacă merge, luăm astfel de rutiere pentru tot orașul. Așa o să circulăm toată primăvara”, a declarat Silvia Bradu după o sesiune de foto prin nămeții din fața primăriei.

Ca să nu sufere din cauza zăpezii, cea despre care se vorbește că ar fi și primara Chișinăulu îi sfătuiește pe oameni să-și ia schiuri, iar mai târziu niște patine. Silvia Bradu promite să cumpere rutiere gondole când se va topi toată zăpada.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Microbuz-Chisinau.pnghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Microbuz-Chisinau-300x300.pngadminSocial
Ca să nu deszăpezească orașul Chișinău, Silvia Bradu a avut o idee genială. Cunoscută mai mult în presa din Chișinău ca cea care instalează și dezinstalează brazi, Silvia Bradu a prezentat astăzi o rutieră specială care va circula pe străzile orașului. Această rutieră a fost adusă tocmai din Siberia...

Comentează