Silvia Bradu a intrat în Cartea Recordurilor după ce a inaugurat cel mai mare patinoar urban din lume. Primara a reușit asta după ce a transformat străzile și trotuarele din Chișinău în sticlă. Chișinăuienii trebuie să-i mulțumească acum doamnei primară pentru că ajung mai repede la muncă pe patine.

”Dragi cetățeni, nu mai aveți nevoie de troleibuze, rutiere sau alte prostii. Vă suiți pe patine și patinați. Fiți siguri, gheața este în tot orașul. Pe patine este și mai vesel și faceți un pic de mișcare. Aveți grijă însă când realizați triplu tulup cu dublu axel, mare grijă la aceste piruete pentru că spitalele nu mai au ghips și nici nacoale. Așa că puteți da kanioașele”, a declarat Silvia Bradu la primărie.

Supărată că șoferii îi cer ca străzile să fie curățate, Silvia Bradu le-a cerut oamenilor să-și echipeze mașinile cu șenile sau schiuri și i-a îndemnat să-i mulțumească pentru faptul că lasă străzile pline cu zăpadă. Dacă va curăța zăpada, vor apărea gropile uriașe.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Patinaj-Silvia-Radu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Patinaj-Silvia-Radu-copy-300x300.jpgadminSocial
Silvia Bradu a intrat în Cartea Recordurilor după ce a inaugurat cel mai mare patinoar urban din lume. Primara a reușit asta după ce a transformat străzile și trotuarele din Chișinău în sticlă. Chișinăuienii trebuie să-i mulțumească acum doamnei primară pentru că ajung mai repede la muncă pe patine. ”Dragi...

Comentează