Cu ocazia ninsorilor și a înghețurilor, primara Silvia Bradu s-a gândit să îmbine neplăcutul cu traumatismul și să organizeze un concurs nou în Chișinău. Astfel, chișinăuienii sunt invitați să participe la Campionatul Național de Patinaj Artistic pe trotuare.

”Dacă la campionatul artistic normal trebuie să nu cazi, la campionatul de patinaj de pe străzile din Chișinău trebuie să știi să cazi cât mai spectaculos. Important este să-ți rupi o mână sau un picior ca să iei puncte mai multe. Triplă factură de ligament, cu dublă entorsă de menisc și o fractură deschisă de femur, dacă reușiți asta, medalia de aur vă este garantată”, i-a asigurat pe chișinăuieni Silvia Bradu.

Campionatul Național de Patinaj Artistic pe trotuarele din Chișinău va avea loc cu înaltul patronaj și raider al dictatorului Vlad Plahotniuc. Singura diferență este că premiul nu va fi dat, ci luat, iar sumele de bani nu le veți primi, ci le veți da. Chiar dacă sunt niște condiții extrem de dure, medicii de la ambulanță se așteaptă la sute sau chiar mii de participanți.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Patinaj-Silvia-Radu-Vlad-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Patinaj-Silvia-Radu-Vlad-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminSocial
Cu ocazia ninsorilor și a înghețurilor, primara Silvia Bradu s-a gândit să îmbine neplăcutul cu traumatismul și să organizeze un concurs nou în Chișinău. Astfel, chișinăuienii sunt invitați să participe la Campionatul Național de Patinaj Artistic pe trotuare. ”Dacă la campionatul artistic normal trebuie să nu cazi, la campionatul de...

Comentează