Tradiția se respectă la primăria Capitalei. Silvia Bradu, cea care a adus oamenilor un Brad normal, nu penit și prăpădit a anunțat că va duce mai departe obiceiul de a cere în căsătorie pe cineva pe scenă, în fața a mii de chișinăuieni. Primara interimară vrea să facă acest lucru chiar de Revelion.

”Toată lumea mă întreabă pe cine o să cer de soț. Cine va fi fericitul pe care îl voi chema pe scenă? În fața cui voi îngenunchea? Care este bărbatul pe care îl voi îmbăloșa într-un sărut moldovenesc clasic? Chiar acum o să dezvălui secretul. Nu, nu este Brad Pitt, aș vrea eu, dar Angelina Jolie este încă cu ochii pe el. Este vorba de domnul Plaha”, a declarat primara capitalei Silvia Bradu.

Primara susține că Vlad Plahotniuc va fi surprins de cererea în căsătorie, dar nu are cum să nu o accepte. Silvia Bradu susține că a stabilit cu Plahotniuc că acesta va lua și numele ei de familie, că e prea frumos. Astfel, pe dictatorul Republicii Moldova nu-l va chema doar Vlad Plahotniuc, ci Vlad Bradu Plahotniuc. Cei doi nu vor avea lună de miere pentru că viața lor este oricum numai lapte și miere.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Silvia-Radu-Plahotniuc-Casatorie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Silvia-Radu-Plahotniuc-Casatorie-copy-300x300.jpgadminSocial
Tradiția se respectă la primăria Capitalei. Silvia Bradu, cea care a adus oamenilor un Brad normal, nu penit și prăpădit a anunțat că va duce mai departe obiceiul de a cere în căsătorie pe cineva pe scenă, în fața a mii de chișinăuieni. Primara interimară vrea să facă acest...

Comentează