Tradiția se respectă la primăria Capitalei. Silvia Bradu, cea care a adus oamenilor un Brad normal, nu penit și prăpădit a anunțat că va duce mai departe obiceiul de a cere în căsătorie pe cineva pe scenă, în fața a mii de chișinăuieni. Primara interimară vrea să facă acest lucru chiar de Revelion.

”Toată lumea mă întreabă pe cine o să cer de soț. Cine va fi fericitul pe care îl voi chema pe scenă? În fața cui voi îngenunchea? Care este bărbatul pe care îl voi îmbăloșa într-un sărut moldovenesc clasic? Chiar acum o să dezvălui secretul. Nu, nu este Brad Pitt, aș vrea eu, dar Angelina Jolie este încă cu ochii pe el. Este vorba de domnul Plaha”, a declarat primara capitalei Silvia Bradu.

Primara susține că Vlad Plahotniuc va fi surprins de cererea în căsătorie, dar nu are cum să nu o accepte. Silvia Bradu susține că a stabilit cu Plahotniuc că acesta va lua și numele ei de familie, că e prea frumos. Astfel, pe dictatorul Republicii Moldova nu-l va chema doar Vlad Plahotniuc, ci Vlad Bradu Plahotniuc. Cei doi nu vor avea lună de miere pentru că viața lor este oricum numai lapte și miere.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Silvia-Radu-Plahotniuc-Casatorie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Silvia-Radu-Plahotniuc-Casatorie-copy-300x300.jpgadminSocial
Tradiția se respectă la primăria Capitalei. Silvia Bradu, cea care a adus oamenilor un Brad normal, nu penit și prăpădit a anunțat că va duce mai departe obiceiul de a cere în căsătorie pe cineva pe scenă, în fața a mii de chișinăuieni. Primara interimară vrea să facă acest...

Comentează