Pentru că nimeni nu o bagă în seamă în campania electorală din turul doi, Zina Greceanîi ia măsuri. A observat cât de populare sunt selfiurile video cu ajutorul cărora Dorin Chirtoacă se înjură cu Renato Usatîi și a decis să facă unul. Lucrurile nu i-au ieșit așa cum a plănuit. Zina este mai obișnuită cu carabina decât cu telefoanele și calculatoarele, așa că s-a făcut de râs cu selfiul său video. S-a filmat din greșeală goală și a postat imaginile pe internet.

”Am pus telefonul pe masa din dormitor și am început să mă pregătesc de selfie. M-am schimbat, m-am epilat inghinal, am probat vreo două rochii, mi-am scos ceara din urechi și murdăria dintre degetele de la picioare. Pe scurt, eram numai bună să mă filmez. De unde să știu că atunci când am rezemat telefonul de oglindă am apăsat din greșeală un buton și acesta a filmat tot ce făceam în cameră”, a declarat în lacrimi Zina Greceanîi la întâlnirea cu Igor Dodon.

Și mai grav este că în loc să șteargă imaginile, așa cum a vrut, Zina a publicat totul pe internet. Acum clipulețul în care apare goală a ajuns pe site-urile de videochat erotic, unde a devenit în scurt timp extrem de populară. Iar cei care se uită la filme erotice au numit-o Pornozina.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Zina-Greceanîi-Videochat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Zina-Greceanîi-Videochat-copy-150x150.jpgadminPolitic
Pentru că nimeni nu o bagă în seamă în campania electorală din turul doi, Zina Greceanîi ia măsuri. A observat cât de populare sunt selfiurile video cu ajutorul cărora Dorin Chirtoacă se înjură cu Renato Usatîi și a decis să facă unul. Lucrurile nu i-au ieșit așa cum a plănuit....

Comentează