Vlad Plahotniuc i-a călcat pe urme lui Igor Dodon. Oligarhul a făcut și el o baie de Bobotează, dar nu în apă rece ca preșervativul Republicii Moldova. Coordonatorul Republicii Moldova s-a scăldat în bani, de fapt, în miliard. Plahotniuc a sărit în seiful său și s-a scăldat intens ca să aibă noroc la bani și la raider în anul 2017.

Oligarhul miliardar a declarat că se simte mult mai bine după acest ritual de scăldare. A fost atât de fericit, încât i-a lăsat pe analiștii de la Publika WC și Prime WC să-l pupe cât vor în fund.

Plaha nu a avut un halat ca la săraci, furat de la un hotel din Crimeea, ci o jiletcă de aur, argint, dar și cu fire de păr de la Vlad Filat. Stema Republicii Moldova a fost, unde în altă parte, decât pe chiloți.

Scăldatul lui Plahotniuc nu a trecut fără incidente. Acesta s-a plâns că banii au fost murdăriți: nu erau doar dolari, ci printre ei s-au strecurat și niște amărâți de leuți.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Vlad-Plahotniuc-se-scaldă-în-bani-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Vlad-Plahotniuc-se-scaldă-în-bani-copy-300x300.jpgadminPolitic
Vlad Plahotniuc i-a călcat pe urme lui Igor Dodon. Oligarhul a făcut și el o baie de Bobotează, dar nu în apă rece ca preșervativul Republicii Moldova. Coordonatorul Republicii Moldova s-a scăldat în bani, de fapt, în miliard. Plahotniuc a sărit în seiful său și s-a scăldat intens ca...

Comentează