valerian-manzat-presedinte-copy

Cel mai cunoscut avocat din toate timpurile, Valerică Mînzat a anunțat că vrea și el să fie președintele Republicii Moldova. Avocatul și-a depus candidatura astăzi la CEC (Compania Electorala a lui Ciocan). Spre uimirea angajaților CEC, Valerică a depus și listele cu susținătorii săi, iar semnăturile erau pe foi de aur.

”Moldovenii mă adoră. Eu am bani, am stil, sunt elegant. Dacă voi ajunge președinte, moldovenii vor avea în sfârșit un prezidănt bine îmbrăcat și care se dă cu duhiuri scumpe. Voi fi îmbrăcat numai în Dulce ănd Babanna, în Huiovo Bosh, în Adidaraz. Un proiect important al meu este să schimb Moldova, o să redenumesc țara în Glamurdova”, a declarat pentru redactorii moldovești.info, celebrul și binecunoscutul avocat.

Președintele Glamurdovei promite că nu îi va decora pe moldoveni cu medalii urâte, ca Nick’O’Laye Team Off Tea. În loc de acestea le va da moldovenilor cristale Swarovski și duhiuri scumpe. Și imnul se va schimba. În loc de ”Limba noastră-i o comoară”, vom cânta Марджанджа, de Михаил Шивафутинский.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Valerian-Manzat-presedinte-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Valerian-Manzat-presedinte-copy-300x300.jpgadminPolitic
Cel mai cunoscut avocat din toate timpurile, Valerică Mînzat a anunțat că vrea și el să fie președintele Republicii Moldova. Avocatul și-a depus candidatura astăzi la CEC (Compania Electorala a lui Ciocan). Spre uimirea angajaților CEC, Valerică a depus și listele cu susținătorii săi, iar semnăturile erau pe foi...

Comentează