timka-plahotniuc-protest-copy

Cine a zis că lui Timka Plahotniuc nu-i pasă de propria sa țară. Acesta a demonstrat că nu jelește din timpul liber când este vorba să se lupte pentru propria sa țară. Așa că în acest weekend a ieșit cu Mercedesul său de un milion de euro la plimbare, l-a parcat în mijlocul străzii, a lăsat banii de amendă în geam și a mers la protest în Elveția, acolo unde învață la licerul Agronomic.

”Am venit la acest protest pentru că nu mai pot de furie. Am văzut pe facebook și pe odnoklassniki oameni care țipă că li se fură țara. Unii vor țara înapoi. Așa și strigă, vrem să ne luăm țara înapoi. Și, blea, o ahuit lumea. Eu vreau să-i asigur că atâta timp cât țara este a mea, mă rog, a tatălui meu, nimic nu se fură. Acolo se ia totul cu știința lui tata. Este țara mea! Cum adică vreți să mi-o luați? Căutați-vă altă țară, pațani”, a strigat Timka Plahotniuc alăturându-se protestatarilor din Elveția.

De asemenea, Timka Plahotniuc a ținut să îmbunătățească și alte slogane extrem de populare pe facebook. De exemplu: #numaiaveținicioșansă, #dodonepreședinteleluitata, #nuplahanupleacă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Timka-Plahotniuc-protest-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Timka-Plahotniuc-protest-copy-300x300.jpgadminInternațional
Cine a zis că lui Timka Plahotniuc nu-i pasă de propria sa țară. Acesta a demonstrat că nu jelește din timpul liber când este vorba să se lupte pentru propria sa țară. Așa că în acest weekend a ieșit cu Mercedesul său de un milion de euro la plimbare,...

Comentează