Drive Coada copy

Studenții din Chișinău au ținut să demonstreze că și ei sunt împotriva lui Plahotniuc. Asta după ce au fost criticați că nu participă la proteste. Noaptea trecută, zeci de tineri au protestat activ împotriva oligarhului chiar în fața clubului acestuia. Tinerele protestatare s-au echipat ca pentru protest, în tocuri, fuste scurte și camuflaj de machiaj gros.

”Am venit să protestăm împotriva oligarhului Plahotniuc care nu ne permite să intrăm în clubul lui, Drive. Și ce dacă suntem de la țară? Și ce dacă nu avem bani? Toți studenții au voie să se distreze mai ales când cântă Timati. Oligarhii au capturat cluburile, nu mai putem să ne tusuim și noi oleacă. Huoooo, Plahotniuc, ne ții la uși, ne alungi cu face control, nu ne dai voie să ne facem selfi în toalete”, a declarat extrem de supărată protestatara Virgina Facmi, studentă anul 2 la ASEM.

Tinerele protestatare, înghețate de frig pentru că erau îmbrăcate foarte subțire și supărate că nu mai reușesc să intre în Drive, au forțat intrarea, dar paza a chemat poliția care a reușit să încercuiască clubul Drive. Până la urmă protestul s-a mutat la Cocos Prive.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Drive-Coada-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Drive-Coada-copy-300x300.jpgadminMonden
Studenții din Chișinău au ținut să demonstreze că și ei sunt împotriva lui Plahotniuc. Asta după ce au fost criticați că nu participă la proteste. Noaptea trecută, zeci de tineri au protestat activ împotriva oligarhului chiar în fața clubului acestuia. Tinerele protestatare s-au echipat ca pentru protest, în tocuri, fuste...

Comentează