După arestarea ministrului Agriculturii procuororii CNA nu se mai opresc din rețineri spectaculoase. Aceștia l-au reținut astăzi chiar pe premierul Moldovei cunoscut și sub numele de Pavel Filip Kirkorov. Acuzațiile care i se aduc lui Filip Kirkorov sunt extrem de grave. Procuororii susțin că premierul a mințit grav de tot în CV.

”Domnul Premier are un IQ foarte scăzut. Nu are voie cu un asemenea IQ să conducă o bicicletă, când colo a ajuns premier. Filip Kirkorov are un IQ ilegal de mic. Noi am rămas șocați când am văzut că IQ-ul său este atât de mic că a ajuns să fie negativ. Este un caz unic în lume, nu credeam că există un om care să aibă IQ-ul minus 69. Când am descoperit asta am mers imediat să-l arestăm pe premier”, a declarat managerul general al CNA, Andriana BețiShor.

Potrivit specialiștilor în IQ, premierul Pavel Filip Kirkorov are un coeficient de inteligență mai mic decât la un cimpanzeu.

Procuororii CNA povestesc că l-au prins pe premier jucându-se în pisochniță. Acesta a fost mutat cu tot cu pisochniță în izolatorul CNA. Nu este nicio pagubă în ciuperci după această arestare pentru că Guvernul va fi condus ca și până acum de Vlad Plahotniuc. Acesta a promis că o va pune pe Marina Rădvan premier.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Pavel-Filip-retinut-CNA-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Pavel-Filip-retinut-CNA-copy-300x300.jpgadminSocial
După arestarea ministrului Agriculturii procuororii CNA nu se mai opresc din rețineri spectaculoase. Aceștia l-au reținut astăzi chiar pe premierul Moldovei cunoscut și sub numele de Pavel Filip Kirkorov. Acuzațiile care i se aduc lui Filip Kirkorov sunt extrem de grave. Procuororii susțin că premierul a mințit grav de...

Comentează