Vlad Plahotniuc Oscar copy

Ieri noaptea a fost o zi mare pentru Vlad Plahotniuc. Cel mai cunoscut miliardar din Moldova a reușit să cucerească până și Hollywood-ul. Cetatea filmului este la picioarele lui, după ce a reușit să înfricoșeze lumea întreagă cu producția cinematografică ”Moldova, o poveste de succes”.

”Îl cunoaștem pe Vlad Plahotniuc ca pe un mare producător de filme erotice, porno. Are o colecție impresionantă de astfel de filme. Nu-l credeam în stare să regizeze și filme horror. Adevărul este că ne-am înfricoșat foarte tare când am văzut cum fuge lumea din Moldova. Ne-a înfricoșat sărăcia de acolo. Oricine vede filmul ”Moldova o poveste de succes” nu doarme două săptămâni după”, a declarat Leonardo DiCaprio pentru redactorii moldovesti.info.

Criticii de film au rămas șocați de cinismul filmului. Ei spun că este mai înfricoșător decât ”Tăcerea Mieilor”. Una din scene i-a marcat profund. Este vorba de momentul în care moldovenii au fost aduși ca vitele la Chișinău în scuarul Teatrului de Operă și Balet pentru a fi martorii unui discurs al actorului principal. Filmul a fost realizat de casa de filme Rublika. Vlad Plahotniuc joacă rolul principal, el îl regizează, tot el scrie scenariul. Ca orice film de groază, acesta se termină cu cuvintele: ”va urma”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Vlad-Plahotniuc-Oscar-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Vlad-Plahotniuc-Oscar-copy-300x300.jpgadminInternațional
Ieri noaptea a fost o zi mare pentru Vlad Plahotniuc. Cel mai cunoscut miliardar din Moldova a reușit să cucerească până și Hollywood-ul. Cetatea filmului este la picioarele lui, după ce a reușit să înfricoșeze lumea întreagă cu producția cinematografică ”Moldova, o poveste de succes”. ”Îl cunoaștem pe Vlad Plahotniuc...

Comentează