Pentru că Moldova s-a făcut de rușine în acest an la Eurovision, SRL Mitropolia Moldovei a decis să intervină pentru ca țara noastră să redevină o putere muzicală a Europei. Mai mult, vrea să se inspire din experiența Austriei și să trimită în Suedia o femeie cu barbă și în rochie.

”Avem forțe proaspete. Avem atâția bărboși cu plete, e plină Mitropolia. De ce să nu spunem și noi că e femeie cu barbă? Se duce în sutană, că seamănă cu rochia. De fapt, știți ce? Poate să meargă un hor întreg de femei cu barbă din partea noastră, că în Moldova avem mai mulți preoți decât cântăreți”, a declarat Vladimir, managerul SRL Mitropolia Moldovei.

Se pare că SRL Mitropolia Moldovei vrea să-și reabiliteze numele. Aceasta susține că nu este chiar atât de homofobă cum pare. Există însă o problemă: deocamdată juriul de la Moldova 1 nu a stabilit care este mita pe care s-o perceapă anul viitor de la câștigătorul Eurovision Moldova. Din fericire, managerul SRL Mitropolia susține că este suficient de bogat ca să plătească orice mită!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Preot-Eurovision-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Preot-Eurovision-copy-150x150.jpgadminMonden
Pentru că Moldova s-a făcut de rușine în acest an la Eurovision, SRL Mitropolia Moldovei a decis să intervină pentru ca țara noastră să redevină o putere muzicală a Europei. Mai mult, vrea să se inspire din experiența Austriei și să trimită în Suedia o femeie cu barbă și...

Comentează