Alina Zotea Echipa fotbal Franta copy

Din fericire și Moldova va fi reprezentantă la EURO 2016. Federația Națională de Fotbal a decis că trebuie să aibă un reprezentant la Paris, așa că într-o consfătuire împreună cu fotbaliștii de la Echipa Națională s-a decis persoana care ne va duce numele țării în toată Europa. Este vorba de Alina Zotea, cea mai focoasă admiratoare a sportului în chiloți. Alina și-a făcut deja apariția la Paris și a ieșit pe Stade de France unde și-a făcut poze în chiloți.

”Sunt foarte fericită că pot să-mi julesc genunchiul pe tărâm franțuzesc. O să dau totul pe teren. O să merg cu pieptul înainte pentru că așa am ajuns și în Parlament. Am luat-o cu mine pe colega mea Marinuța Rădvan. Ea o să mă ajute cu mâncatul, eu o să fiu cu julitul genunchilor. Facem echipă perfectă. Din păcate colegul Costea Șestiorca Țuțu nu a primit aprobare de la șeful nostru, Coordonatorul Executiv al Republicii Moldova, să meargă cu noi”, a declarat Alina Zotea stând în genunchi.

Fotbaliștii echipei naționalei Republicii Moldova susțin că se simt bine reprezentați de Alina Zotea. Mai ales că aceștia sunt obișnuiți să vadă campionatul European de fotbal la televizor. Și antrenorul echipei moldovenești, Leonea Levâi, susține că Alina se pricepe la fel de bine la fotbal ca fotbaliștii moldoveni.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Alina-Zotea-Echipa-fotbal-Franta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Alina-Zotea-Echipa-fotbal-Franta-copy-300x300.jpgadminInternațional
Din fericire și Moldova va fi reprezentantă la EURO 2016. Federația Națională de Fotbal a decis că trebuie să aibă un reprezentant la Paris, așa că într-o consfătuire împreună cu fotbaliștii de la Echipa Națională s-a decis persoana care ne va duce numele țării în toată Europa. Este vorba...

Comentează