Nu doar Siria are de pătimit de pe urma Rusiei. Și Moldova a suferit un atac chimic extrem de urât. S-a întâmplat pe 31 februarie, la ora 25.69 de minute. Potrivit martorilor atacului chimic, toată armata a 14-a din Transnistria s-a apropiat de Nistru, iar la comanda generalului Lebedi, toți soldații ruși s-au descălțat.

Vântul a bătut dinspre Transnistria spre Uniunea Europeană, așa că tot gazul toxic, toate substanțele chimice de la ciorapii soldaților ruși au invadat spațiul aerian al Republicii Moldova. Toxicitatea i-a depășit pe toți bleagherii și anal-iștii de la Publika WC.

Din păcate, au existat și victime. 69 de persoane care erau la picnic la Vadul lui Vodă au simțit miros de armă chimică rusească și erau să dea kanioașele. Au fost internate la spital și după ce li s-a extirpat câte un testicol, aceștia au putut să plece acasă să aducă bani de mita pentru doctori.

Observatorii OSCE care au monitorizat rezultatele atacului chimic asupra Moldovei susțin totuși că Plaha și resturile de politicieni moldoveni fac o treabă mai bună decât armata 14-a.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Vadul-lui-Vodă-interzis-radiatie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Vadul-lui-Vodă-interzis-radiatie-copy-300x300.jpgadminSocial
Nu doar Siria are de pătimit de pe urma Rusiei. Și Moldova a suferit un atac chimic extrem de urât. S-a întâmplat pe 31 februarie, la ora 25.69 de minute. Potrivit martorilor atacului chimic, toată armata a 14-a din Transnistria s-a apropiat de Nistru, iar la comanda generalului Lebedi,...

Comentează