După ce Plaha a anunțat că alegerile din Moldova vor fi fraudate prin sistem uninominal, mitropolitul Vladimir a declarat că va susține aceste alegeri. Managerul Mitropoliei a promis că Republica Moldova a avea un recensământ al morților din cimitire. Este primul recensământ de acest fel din Europa. Toți morții vor fi numărați ca să se știe exact câți alegători din cimitire vor participa la alegerile uninominale.

”M-am întâlnit cu domnul Coordonator Executiv și cu boxeorul acela, șestiorca Coordonatorului. Am uitat cum îi zice. Nu, nu Costea. Ah, da, Iura CECan. M-au întrebat câți oameni vor participa de la mine la alegerile uninominale. L-am întrebat dacă vii sau morți? Și mi-a zis, evident, că morții. Eu de unde să știu? Că noi nu plătim taxe și nu știu pe câți am dus pe lumea cealaltă. Domnul Coordonator mi-a solicitat să fac un recensământ al morților din cimitire”, a declarat managerul Mitropoliei Moldovei.

Potrivit estimărilor, în fiecare an, la alegeri, participă între un milion și două milioane de morți. Numai din cimitirul Doina sunt vreo 500 de mii de alegători morți. Cel mai bătrân mort care participă la alegeri se numește Leonea Ibati, care a participat la războiul lui Ștefan cel Mare cu Osman Plaha. Leonea Ibati a votat la început cu Rândunica, apoi cu Secera și ciocanul, iar la ultimele alegeri a votat cu trei trandafiri, dar și cu steaua roșie. Managerul Mitropoliei a dat asigurări că în continuare alegătorii morți sunt cei mai ascultători alegători și votează tot timpul așa cum trebuie. De data asta, uninominal.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Zombie-Morti-Cimitire-Nu-Plaha-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Zombie-Morti-Cimitire-Nu-Plaha-copy-300x300.jpgadminSocial
După ce Plaha a anunțat că alegerile din Moldova vor fi fraudate prin sistem uninominal, mitropolitul Vladimir a declarat că va susține aceste alegeri. Managerul Mitropoliei a promis că Republica Moldova a avea un recensământ al morților din cimitire. Este primul recensământ de acest fel din Europa. Toți morții...

Comentează