Promoție specială la scaune, mese și lustre. Puteți găsi televizoare, chiar și calculatoare pe gratis dacă reușiți să spargeți ușile Parlamentului. Așa a sunat invitația pentru sărbătorirea zilei de 7 aprilie. 
Vrem să facem o tradiție. În fiecare an, de 7 aprilie să aruncăm mobilierul din Parlament și să cumpăram altul. Dar nu oricum. În memoria celor întâmplate acum șase ani, tumbocișili, creslili, taburetcili vor fi aruncate peste geamurile Parlamentului. Tinerii trebuie însă să reușească să spargă ușile instituției”, a anunțat președintele Parlamentului, Andrian Candu.

Acesta a mai spus că în acest an, de 7 aprilie, în fața Parlamentului, va fi autorizat un rug, dar și alte surprize pentru tineri. De exemplu, o bătaie cu bastoanele și picioarele. După ora 18.00, pe scena din Piața Marii Adunări Naționale vor urca Zinaida Julea, dar și oaspeții speciali de la Moscova, Kobzon și Baskov. Câștigătorul concursului de arborare a drapelului pe Președinție va pleca acasă cu halatul președintelui Gandon. Ca în fiecare an, de 7 aprilie, focul de artificii va fi înlocuit cu incendierea clădirii Parlamentului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/img_3050-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/img_3050-1-300x300.jpgadminSocial
Promoție specială la scaune, mese și lustre. Puteți găsi televizoare, chiar și calculatoare pe gratis dacă reușiți să spargeți ușile Parlamentului. Așa a sunat invitația pentru sărbătorirea zilei de 7 aprilie.  ”Vrem să facem o tradiție. În fiecare an, de 7 aprilie să aruncăm mobilierul din Parlament și să cumpăram...

Comentează