Un protest de amploare se anunță în Chișinău. Ilan Shor a declarat că va organiza un miting cu corturi în fața Băncii Naționale. ”Vreau să fiu din nou director la Banca de Economii. M-am săturat de țăranii iștea de la Arhei. Dar cel mai tare mă tem că mă leapădă Jasmin, sătulă și ea de derevnea ceea”, se plânge primarul Șorheiului.

Ca protestul să fie de mare impact, Ilan Shor promite program nocturn pentru participanții la miting. ”Vrem să instalăm cam un miliard de corturi. Oricum, mult mai multe decât în Piața Marii Adunări Naționale. Va fi concert na șaru. Va cânta Nicolae Baskov, Filip Kirkorov. Vom împărți și multă mâncare gratuită. Cred că toți protestatarii din PMAN vor trece la noi să protesteze aici, că va fi mai interesant”, promite Ilan Shor.

Până una alta, Shor și-a adus proprii protestatari din Orhei. Ca de obicei, Ilan Shor i-a păcălit pe șorheieni, le-a spus că îi ajută să se mute cu traiul în capitală, în centrul Chișinăului, în căsuțe pe pământ, chiar lângă Banca Națională. Câțiva șorheieni chiar au venit cu mobilă, cu pisica, cu găini și purceluși la protest.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/06/Ilan-Shor-Banca-Nationala-a-Moldovei-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/06/Ilan-Shor-Banca-Nationala-a-Moldovei-copy-300x300.jpgadminPolitic
Un protest de amploare se anunță în Chișinău. Ilan Shor a declarat că va organiza un miting cu corturi în fața Băncii Naționale. ”Vreau să fiu din nou director la Banca de Economii. M-am săturat de țăranii iștea de la Arhei. Dar cel mai tare mă tem că mă...

Comentează