Cel mai mare baxeor moldovan al tuturor timpurilor, Costea Țuțu și-a luat mardeală de la mămicile de la locul de joacă din sectorul Râșcani. Acestea s-au luat la bătaie ca de obicei, iar Țuțu a vrut să fie borzâi și a intervenit să le despartă. În acel moment mămicile i-au dat peezdeală.

”Nahrena se bagă el în treaba noastră. La noi aici este o tradiție. Ne adunăm la locul de joacă. Mai întâi se bat copiii, pe urmă bărbații noștri, iar la final ne flocăim și noi. Așa este tradiția la singurul loc de joacă din sectorul Râșcani, unde altfel ne-am plictisi. Deci, ne băteam noi liniștite și vine putzoyul ista să ne arate carată. Chea, Chea, cu picioarele pe sus. Da Klava de la dvorul învecinat când i-o ars un dos de palmă, o început să plângă ghetul pațan”, a declarat Liuba Iaibu, mamă campioană bătăușă din sectorul Râșcani.

Țuțu a fost internat de urgență la spital cu zatresenia mozga. Din fericire, pentru că nu are mozg, acesta a scăpat foarte ușor. Poliția a avertizat deja populația să nu se ducă la locul de joacă din Râșcani pentru a nu mânca mardeală de la mămicile care au făcut o obișnuință să organizeze mordaboaie. Ministerul Apărării ia în considerare să trimită armata pentru a liniști mămicile din sectorul Râșcani. Între timp, armata a 14-a a făcut în pantaloni de frică văzând mămicile turbate și promite să nu atace sectorul Râșcani.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Bataie-femei-Constantin-Tutu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Bataie-femei-Constantin-Tutu-copy-300x300.jpgadminSocial
Cel mai mare baxeor moldovan al tuturor timpurilor, Costea Țuțu și-a luat mardeală de la mămicile de la locul de joacă din sectorul Râșcani. Acestea s-au luat la bătaie ca de obicei, iar Țuțu a vrut să fie borzâi și a intervenit să le despartă. În acel moment mămicile...

Comentează