Plahotniuc pe scena copy

Veste bombă. Cântărețul bulgar, Filip Kirkorov, a anunțat că nu mai vine să cânte pe 6 septembrie la Chișinău. Interpretul a postat o declarație pe pagina sa de odnoklasniki în care subliniază că nu vrea să se implice în luptele politice duse între oligarhii din Moldova.

“Daraghie mai maldavanini. Mie kanecina îmi place să vin la voi să mâ strâmb cinci minute pe scenă pod faneru, să iau 50.000 de euro și să plec, dar acum treaba e serioasă. După ce Stiopa Bănică și Lora Groza, prieteni de-ai mei, nu mai vin, că au principii, eu trebuie să umplu timpul lor. Adică în loc de cinci minute să mă fâțâi 15 minute pe scenă, pentru aceeași bani. Am hotărât să nu mă amestec în problemele politice din Moldova. Mă pot răzgândi doar dacă suma va fi triplată”, explică Filip Kirkorov.

După ce a fost refuzat de Ștefan Bănică, de Loredana Groza, de Adrian Ursu, chiar și de Pașa Parfeni, Vlad Plahotniuc, organizatorul concertului, a declarat ca va ieși el pe scenă să cânte karaoke, așa cum face Renato Usatâi la Bălți. Politicianul din Moldova a anunțat deja că va cânta la trompetă, dar și la un fluier special, din piele.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Plahotniuc-pe-scena-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Plahotniuc-pe-scena-copy-300x300.jpgadminMonden
Veste bombă. Cântărețul bulgar, Filip Kirkorov, a anunțat că nu mai vine să cânte pe 6 septembrie la Chișinău. Interpretul a postat o declarație pe pagina sa de odnoklasniki în care subliniază că nu vrea să se implice în luptele politice duse între oligarhii din Moldova. 'Daraghie mai maldavanini. Mie kanecina îmi...

Comentează