Incredibilă descoperire au făcut astrologii moldoveni! Dacă NASA se laudă că a descoperit 7 planetuțe micuțe și nu se știe dacă acolo este viață, astrologii de la Academia SF a Moldovei au găsit pe cer o bortă neagră. Fără să stea pe gânduri, astrologii moldoveni au numit-o în cinstea celui mai iubit oligarh din Moldova, Vlad Plahotniuc.

”Noi ne uitam pe cer și, când colo, îi zic lui Leonea: uăi, Leonea, ce-i acolo? Leonea era un pic beat. Dar chiar și după ce bea 3 sticle de vodcă de unul singur rămâne a fi deștept. S-a uitat într-un ochi la cer și mi-a zis: blea, așeia este o bortă neagră. După lungi cercetări de câteva minute, am observat că materia dispare în această bortă ca miliardul. Așa că am numit-o în cinstea celui mai iubit oligarh din Moldova, Vlad Plahotniuc”, a declarat astrologul Vasile Iaibu.

Borta neagră ”Vlad Plahotniuc” cercetată de astrologii moldoveni se află în Galaxia Billion Furatus. Oligarhul Vlad Plahotniuc este extrem de mândru că astrologii au numit o bortă neagră în cinstea sa. Susține încă este mai puternic decât orice bortă din univers. Ca să demonstreze asta, Plaha le-a furat toate lunetele astrologilor moldoveni.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Gaura-Neagra-Plaahoinuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Gaura-Neagra-Plaahoinuc-copy-300x300.jpgadminSocial
Incredibilă descoperire au făcut astrologii moldoveni! Dacă NASA se laudă că a descoperit 7 planetuțe micuțe și nu se știe dacă acolo este viață, astrologii de la Academia SF a Moldovei au găsit pe cer o bortă neagră. Fără să stea pe gânduri, astrologii moldoveni au numit-o în cinstea...

Comentează