John Onoje presedinte copy

Alegerile din Republica Moldova devin din ce în ce mai interesante. Cel mai cunoscut unionist moldovean al tuturor timpurilor, John Oboje, și-a depus candidatura la funcția de președinte. Afro-moldoveanul naturalizat îi va reprezenta pe unioniști și are șanse să devină primul președinte de culoare din Moldova.

”Liuda Ghimpu este istorie, eu voi fi noul unionist care se va lupta cu mâna Moscovei. Dacă Buhăieș și-a depus candidatura, eu de ce nu aș avea voie? Vreau să-i unesc pe toți unioniștii. Eu voi fi ca Mișa Viteazu. O să unesc Basarabia cu România, o să vedeți, votați-mă! România are un președinte neamț, Moldova va avea un președinte afro-moldovean”, a declarat celebrul unionist, John Oboje, pentru redactorii moldoVEȘTI.info.

Somalia, Burkina Faso, Mogadishu și Eritreea au salutat deja candidatul afro-moldovean și speră că moldovenii vor vota un unionist adevărat. John Oboje promite să scoată țara din sărăcie, așa că a introdus în programul său electoral schimbarea agriculturii moldovenești. Vom cultiva banane, mandarine și apelsine!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/John-Onoje-presedinte-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/John-Onoje-presedinte-copy-300x300.jpgadminPolitic
Alegerile din Republica Moldova devin din ce în ce mai interesante. Cel mai cunoscut unionist moldovean al tuturor timpurilor, John Oboje, și-a depus candidatura la funcția de președinte. Afro-moldoveanul naturalizat îi va reprezenta pe unioniști și are șanse să devină primul președinte de culoare din Moldova. ”Liuda Ghimpu este istorie,...

Comentează