Incredibil, dar adevărat. Ilan Shor a fost reținut în această dimineață, la ora 6 și 90 de minute pe aeroportul internațional din Orhei. Primarul Shor încerca să fugă din țară printr-o metodă inedită. A reușit să intre în ceomadanul Jasminei și astfel era scos din țară. Doar o întâmplare nefericită l-a dat de gol pe primar. Pentru că era extrem de înghesuit, acesta nu a mai putut răbda și a făcut târt.

”Nouă ni s-a părut că pute foarte ciudat. Dar nu ne dădeam seama de ce. Ne acuzam unii pe alții. Uăi, nu și animală! Nu te căca ca animala la locul de muncă! Mi-a zis Vasea. Eu nu făcusem nimic, credeam că de la el vin mirosurile de fasole bâhlită. Apoi ne-am uitat la Jasmin și i-am zis că nu este frumos să scape gazele la trecerea de frontieră, să aștepte să urce în avion. Când colo s-a auzit un târt foarte mare care venea de la geantă. Ne-am dat seama că este ceva în neregulă și am deschis-o. Când colo, Shor stătea acolo și se ținea de burtă”, a declarat vameșul Leonea Iaibu.

Shor a fost scos din ceomadan și trimis acasă în arestul la domiciliu. Leonea Iaibu a fost decorat pasmertno cu Crucea Sfântul Ghițovkaia Lentochka Legiunea de Fier a Pădurii de Argint. Potrivit martorilor, dacă ar fi dat 100 de euro, Jasmin ar fi trecut cu ceomadanul nedesfăcut. Totuși, s-a zgârcit să dea banii, așa că acum trebuie să se despartă de iubitul ei grăsun care se va duce la închisoarea semideschisă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Ilan-Shor-în-geanta-în-aeroport-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Ilan-Shor-în-geanta-în-aeroport-copy-300x300.jpgadminInternațional
Incredibil, dar adevărat. Ilan Shor a fost reținut în această dimineață, la ora 6 și 90 de minute pe aeroportul internațional din Orhei. Primarul Shor încerca să fugă din țară printr-o metodă inedită. A reușit să intre în ceomadanul Jasminei și astfel era scos din țară. Doar o întâmplare...

Comentează