Adriana Betishor si Ilan Shor copy

Ilan Shor participă și el la campania de la Jurnal TV. Imediat după ieșirea de la judecată, primarul Shorheiului a publicat pe pagina sa de facebook un filmuleț în care spune că nu se teme. Ilan Shor susține că după ce a făcut atâta bine în Shorhei, crede că trebuie să i se facă un monument în centrul orașului.

”Nu mă tem de nimeni și de nimic. Mai ales de procurorii CNA. Adriana BețiShor mi-a promis că tot ce fac procurorii este un spectacol pentru maldavani. Așa că nu m-am spăriet când m-au arestat. Știam că o să mă slobozască repede. Am vorbit și cu un domn care coordonează acum Moldova și mi-a promis că nu-mi face nimic. Desigur, nu m-am dus cu mâna goală la el, am mers cu aeroportul, cu niște Duty Free-uri”, a declarat Ilan Shor în filmuleț.

Primarul Shorheiului a anunțat că va merge pe 27 august în PMAN pentru a manifesta în cadrul campaniei Jurnal TV. Ilan Shor promite că va veni cu câteva sute de shorheieni care vor protesta și vor striga cât vor avea vodkă. Ilan Shor a recunoscut că se teme de un singur lucru pe lume. Că va rămâne și fără bani, și fără Jasmin.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Adriana-Betishor-si-Ilan-Shor-copy-2.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Adriana-Betishor-si-Ilan-Shor-copy-2-300x300.jpgadminPolitic
Ilan Shor participă și el la campania de la Jurnal TV. Imediat după ieșirea de la judecată, primarul Shorheiului a publicat pe pagina sa de facebook un filmuleț în care spune că nu se teme. Ilan Shor susține că după ce a făcut atâta bine în Shorhei, crede că...

Comentează