ilan-shor-jasmin-cna-copy

Sunt zile negre pentru primarul Shorheiului. Acesta a venit în fața judecătorilor cu o solicitare incredibilă. Ilan Shor nu mai dorește arest la domiciliu și cere de urgență să fie mutat în arestul din închisoarea CNA. Motivul, soția sa, Jasmin, a devenit insuportabilă.

”Daraghie judecători. Nu mai pot sta închis în casă, vă rog să mă credeți. Am vai-vai, am internet și televizor, dar m-o zaibit Jasmin. Toată ziua stă pe capul meu. Mă tot întreabă denghi esti, denghie esti. I-am explicat că i-a luat pe toți Plaha, dar nu înțelege. Vrea să îi cumpăr haine, încălțăminte, mașini. Ar trebui să mă apuc de jefuit și alte bănci ca să-mi ajungă”, s-a plâns în genunchi Ilan Shor.

Din păcate, judecătorii au fost de neînduplecat. Asta deși Adriana BețiShor a ținut să-i ia apărarea veriShor-ului. Și shorheienii au protestat astăzi împotriva abuzului de a-l ține pe primarul micuț în arest la domiciliu. Shorheienii protestatari au cerut ca Shor să fie dus într-o închisoare, unde ar putea scăpa de Jasmin.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Ilan-Shor-Jasmin-CNA-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Ilan-Shor-Jasmin-CNA-copy-300x300.jpgadminPolitic
Sunt zile negre pentru primarul Shorheiului. Acesta a venit în fața judecătorilor cu o solicitare incredibilă. Ilan Shor nu mai dorește arest la domiciliu și cere de urgență să fie mutat în arestul din închisoarea CNA. Motivul, soția sa, Jasmin, a devenit insuportabilă. ”Daraghie judecători. Nu mai pot sta închis...

Comentează