Orhei Nokia 3310 copy

Scandal uriaș între Dorin Chirtoacă și Ilan Shor. Micuțul primar din orașul Șorhei l-a dat în judecată pe Dorin Chirtoacă după ce primarul capitalei a anunțat că va pune Wi-Fi în troleibuze. Soțul Jasminei susține că ideea este doar a lui și că are drepturi de autor, așa că îi cere lui Chirtoacă să renunțe la ea.

”Doar eu am voie să prostesc oamenii cu Vai-Vai. Lui Chirtoacă i s-au terminat ideile și mi le fură pe ale mele. Nu e frumos așa. Mâine, poimâine te pomenești că se duce să-l stucească pe Plahotniuc la CNA, așa cum l-am stucit eu pe Filat. Apoi s-ar putea să vrea să fure și un miliard din bănci. Nu se poate așa. Să aibă propriile lui idei, nu să le copieze de la mine”, a spus Ilan Shor, primarul Șorheiului.

În replică, Dorin Chirtoacă l-a amenințat pe Shor că îi anulează viza de reședință în Chișinău și nu-i mai dă voie să vină în capitală ca să-și viziteze aeroportul personal. Iar dacă Shor nu se calmează nici după asta, primarul Chișinăului se pregătește să le interzică tuturor șorheienilor să mai calce în Chișinău.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Orhei-Nokia-3310-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Orhei-Nokia-3310-copy-300x300.jpgadminMonden
Scandal uriaș între Dorin Chirtoacă și Ilan Shor. Micuțul primar din orașul Șorhei l-a dat în judecată pe Dorin Chirtoacă după ce primarul capitalei a anunțat că va pune Wi-Fi în troleibuze. Soțul Jasminei susține că ideea este doar a lui și că are drepturi de autor, așa că...

Comentează