Orhei Nokia 3310 copy

Scandal uriaș între Dorin Chirtoacă și Ilan Shor. Micuțul primar din orașul Șorhei l-a dat în judecată pe Dorin Chirtoacă după ce primarul capitalei a anunțat că va pune Wi-Fi în troleibuze. Soțul Jasminei susține că ideea este doar a lui și că are drepturi de autor, așa că îi cere lui Chirtoacă să renunțe la ea.

”Doar eu am voie să prostesc oamenii cu Vai-Vai. Lui Chirtoacă i s-au terminat ideile și mi le fură pe ale mele. Nu e frumos așa. Mâine, poimâine te pomenești că se duce să-l stucească pe Plahotniuc la CNA, așa cum l-am stucit eu pe Filat. Apoi s-ar putea să vrea să fure și un miliard din bănci. Nu se poate așa. Să aibă propriile lui idei, nu să le copieze de la mine”, a spus Ilan Shor, primarul Șorheiului.

În replică, Dorin Chirtoacă l-a amenințat pe Shor că îi anulează viza de reședință în Chișinău și nu-i mai dă voie să vină în capitală ca să-și viziteze aeroportul personal. Iar dacă Shor nu se calmează nici după asta, primarul Chișinăului se pregătește să le interzică tuturor șorheienilor să mai calce în Chișinău.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Orhei-Nokia-3310-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Orhei-Nokia-3310-copy-300x300.jpgadminMonden
Scandal uriaș între Dorin Chirtoacă și Ilan Shor. Micuțul primar din orașul Șorhei l-a dat în judecată pe Dorin Chirtoacă după ce primarul capitalei a anunțat că va pune Wi-Fi în troleibuze. Soțul Jasminei susține că ideea este doar a lui și că are drepturi de autor, așa că...

Comentează