După publicarea raportului Kroll 2, Ilan Shor a fost arestat în sfârșit de porcurorii CNA. Chiar verișoara lui Ilan Shor, Adriana BețiShor a efectuat arestul și l-a băgat pe primarul de la Shorhei în aceeași celulă cu Vlad Filat.

”Noi l-am arestat pentru că așa este procedura, dar în curând o să-l eliberăm. Chiar dacă scrie negru pe alb că el a furat banii, că i-a dat lui Filat, Plahotniuc și mulți politicieni, noi nu putem face nimic. Este greu să crezi că un om așa de respectabil ca Ilan Shor poate fura. După ce o să ne dea cuvântul că el nu a furat nimic, o să-i dăm drumul. Știți cum se zice în Moldova? Hoțul prins la furat miliarde este negustor cinstit”, a declarat Adriana BețiShor, cu care Ilan Shor este verishor.

Desigur, porcurorii CNA susțin că asta nu înseamnă că Ilan Shor va sta pentru totdeauna în libertate. Aceștia așteaptă și alte rapoarte Kroll cu dovezi clare că a furat miliardul, ca să-l aresteze câteva ore, apoi să-l elibereze din nou. Potrivit șefului CNA, Leonea Iaibu, așa este procedura în cazul furtului miliardului, îl arestezi un pic pe Shor, apoi îl lași să plece. Vlad Plahotniuc a lăudat conducerea CNA pentru eforturile uriașe pe care le fac atunci când îl arestează câteva milisecunde pe Ilan Shor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Ilan-Shor-imbracat-Inchisoare-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Ilan-Shor-imbracat-Inchisoare-copy-300x300.jpgadminPolitic
După publicarea raportului Kroll 2, Ilan Shor a fost arestat în sfârșit de porcurorii CNA. Chiar verișoara lui Ilan Shor, Adriana BețiShor a efectuat arestul și l-a băgat pe primarul de la Shorhei în aceeași celulă cu Vlad Filat. ”Noi l-am arestat pentru că așa este procedura, dar în curând...

Comentează