Încă nu a ajuns în Parlament, că Ilan Shor este pregătit deja să apuce de treabă. Primarul din Shorhei a anunțat că vrea să propună modificarea prin lege a numelui țării noastre din Moldova în Monaco.

”Eu nu degeaba am un fartovâi remeni. Asta pentru că eu mă țin de promisiunile electorale. Am promis că voi transforma Moldova în Monaco. Gata, facem. Prima lege pe care o voi propune în Parlament va fi să modificăm numele Moldovei în Monaco. Se aseamănă și lumea dacă o să bea o sută de grame, nu o să observă că nu mai trăiesc în Moldova, ci în Monaco”, a declarat Ilan Shor pentru redactorii moldovesti.info.

Amintim că în timpul campaniei erectorale Shor a promis că Moldova va deveni Monaco dacă ajunge el în Parlament. Din păcate, Vlad Plahotniuc, patronul lui Ilan Shor, nu este mulțumit de această schimbare. Plaha susține că în Moldova este un singur oligarh miliardar, pe când la Monaco sunt mai mulți.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/02/Ilan-Shor-presedinte-Vlad-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/02/Ilan-Shor-presedinte-Vlad-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminPolitic
Încă nu a ajuns în Parlament, că Ilan Shor este pregătit deja să apuce de treabă. Primarul din Shorhei a anunțat că vrea să propună modificarea prin lege a numelui țării noastre din Moldova în Monaco. ”Eu nu degeaba am un fartovâi remeni. Asta pentru că eu mă țin de...

Comentează