Credincioșii vor avea, de azi, o nouă zi în care nu au voie să spele, să se spele sau să prășească în grădină. În schimb, vor fi obligați să fie prezenți la slujbele bisericești și să achite taxa minimă de 50 de euro, pentru iertarea păcatelor.

”În această zi se vor ierta muncile săvârșită în zile de sărbătoare. Noi știm că există câțiva moldoveni care spală, fac curat sau prășesc de sâmbăta morților sau luni după sfânta duminică. Dar cu introducerea Sfântului 1 Mai toți cei care muncesc și în zile de sărbătoare pot veni la biserică să se roage pentru iertarea păcatelor muncitorești. Pachetul minim de păcate este la ofertă, azi, doar 50 de euro”, spune managerul Mitropoliei Moldovei, ÎPS Vladimir.
Slujbele se vor ține până la miezul nopții, ca la rugăciuni să poată ajunge și corporatiștii moldoveni, care lucrează astăzi câte două schimburi, ținându-le și locul șefilor ocupați toată ziua cu maiovca. Pe de altă parte, marile companii internaționale din țara noastră spun că oferă, astăzi, mai multe facilități angajaților.
”Le oferim câte un pampers fiecărui angajat, ca să poată, liniștit, să lucreze 14 ore fără să mai piardă timp pe la veceu. Mărim pauza de masă cu 15 secunde și le dăm voie să bea doar o jumătate de litru de apă pe zi”, subliniază managerul companiei Draxmaier.
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/1mai.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/1mai-150x150.jpgadminFinanțe
Credincioșii vor avea, de azi, o nouă zi în care nu au voie să spele, să se spele sau să prășească în grădină. În schimb, vor fi obligați să fie prezenți la slujbele bisericești și să achite taxa minimă de 50 de euro, pentru iertarea păcatelor. ”În această zi se...

Comentează