Un nou scandal în care este implicat primul turist al țării a zguduit credințele întregului popor moldav. Călugării de pe muntele Athos au descoperit mai multe gandoane după plecarea lui Dodon de pe munte și acum îl acuză pe nedrept pe prezikul nostru că a făcut sex pe munte. Dodon se dă cu fundul la gard și explică că nu a făcut niciun fel de sex pentru că nu poate.

”Cum să fac sex pe muntele Athos? În primul rând eu nu pot să fac așa ceva. Nu ați văzut cum își bat joc toți de mine? Putin, rușii, sirienii, găgăuzii… Deci, nu este adevărat, eu nu am co..ie și am demonstrat asta de fiecare dată când a trebuit să-mi apăr credința și poporul. De exemplu, când m-am dus la Rusia, am stat la Putin vreo 7 ore în anticameră și nu am avut co..ie să plec. Când am fost în Tegheran, mi-au scos crucea de pe flag. Și eu nu am avut co..ie să ies și să plec în semn de supărare crâncenă. Iar acum veniți și spuneți că eu am făcut sex pe munte? Hahaha, cu ce? Că nu am co..ie”, a declarat entuziasmat Igor Dodon, prezikul Moldovei.

De altfel, prezența gandoanelor pe munte, Dodon le explică foarte simplu. Acesta susține că în permanență a tufut poporul de bani. În plus, acestea sunt gandoane electorale. Gandonul, când le promitea la oameni că va recupera miliardul. Gandonul, când promitea că luptă cu corupția. Gandonul, când promitea că luptă cu oligarhia. O mulțime de gandoane electorale. Călugării și-au cerut scuze și au declarat că, într-adevăr, Dodon nu are co..ie.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Igor-Dodon-Munte-poza-grup-socialisti-broboada-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Igor-Dodon-Munte-poza-grup-socialisti-broboada-copy-1-300x300.jpgadminInternațional
Un nou scandal în care este implicat primul turist al țării a zguduit credințele întregului popor moldav. Călugării de pe muntele Athos au descoperit mai multe gandoane după plecarea lui Dodon de pe munte și acum îl acuză pe nedrept pe prezikul nostru că a făcut sex pe munte....

Comentează