Meteo pensionare

Criticat în permanență pentru că nu reușește să realizeze o prognoză meteo corectă, Serviciul Meteorologic de Stat a anunțat că a luat măsuri în acest sens. Potrivit directorului instituției, Ghenă Plouatu, Serviciul de Meteo a angajat două pensionare din Chișinău, care până acum nu au dat greș în prevestirea ploilor. Cele două suferă de reumatism sever și când se schimbă vremea află imediat.

”Se mai întâmplă să greșesc eu, dar Feodosia nu greșește niciodată. Ea are picioarele mai bune ca un barometru. Știe câte grade o să fie chiar și peste o lună, nu ca proștii iștea de la Meteo. Eu nu-i mai ascult niciodată pe mincinoși, o sun pe Feodosia și o întreb dacă azi să-mi iau umbrela sau nu și cum zice ea, așa este”, spune baba Marusea.

Datorită reumatismului său, baba Feodosia a ajuns celebră în toată Moldova, o sună până și din Ocnița ca să o întrebe când să stabilească ziua nunții ca să nu plouă. Odată cu venirea celor două pensionare vor fi schimbate celebrele coduri de avertizare, promite Serviciul de Meteorologie. Codul Galben se va numi ”of-of”, codul portocaliu ”ai-ai”, iar codul roșu ”văleu-văleu”.

Serviciul Meteorologic de Stat promite să nu mai greșească prognozele: ”am angajat două pensionare cu reumatism sever”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Meteo-pensionare.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Meteo-pensionare-300x300.jpgadminSocial
Criticat în permanență pentru că nu reușește să realizeze o prognoză meteo corectă, Serviciul Meteorologic de Stat a anunțat că a luat măsuri în acest sens. Potrivit directorului instituției, Ghenă Plouatu, Serviciul de Meteo a angajat două pensionare din Chișinău, care până acum nu au dat greș în prevestirea...

Comentează