Serafim Urecheanu spune că este pregătit să încapă în fotoliul de primar al Chișinăului și a slăbit cel puțin 50 de kilograme. Candidatul PLDM la primăria capitalei crede că unui primar nu-i sta bine să fie obez. Mai mult, Urecheanu este convins că datorită siluetei, Chirtoacă a ajuns la primărie.

”Era slab de tot Chirtoacă. Toată lumea îl jelea, hai să-i dăm un vot, că moare de foame, săracu. Iaca așa o ajuns mare primar. Eu, cu 200 de kile ale mele, nu mi-ar fi dat nimeni nici o jivacică rugumată. Cum am aflat că candidez, repede m-am pus la dietă. Am dat 50 de kile jos, mai dau 50 de kile până la vară. O să vedeți cum alegătorii din Chișinău, care majoritatea de la foame sunt cam slăbănogi, o să mă respecte”, spune entuziasmat Serafim Urecheanu.

Există însă o problemă, dacă va ajunge primar și nu va slăbi, așa cum a promis, instalatorii din primărie vor fi nevoiți să spargă ușile ca să poată ajunge Serafim Urechean la muncă. Și cameramanii de televiziune sunt încurcați de gabariturile lui: din cauza că este prea gras, nu au reușit niciodată să-l filmeze de-a întregul pe Serafim Urechean. Cei mai fericiți sunt proprietarii McDonalds-ului din fața primăriei, unde fostul primar mânc, în timpul mandatului său, 25 de burgeri numai în timpul prânzului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Serafim-Urechean-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Serafim-Urechean-copy-150x150.jpgadminPolitic
Serafim Urecheanu spune că este pregătit să încapă în fotoliul de primar al Chișinăului și a slăbit cel puțin 50 de kilograme. Candidatul PLDM la primăria capitalei crede că unui primar nu-i sta bine să fie obez. Mai mult, Urecheanu este convins că datorită siluetei, Chirtoacă a ajuns la...

Comentează