Ciorapi cu gauri copy

Ca să aibă succes la publicul moldovenesc, Victoria’s Secret a inventat ciorapii care aduc succes oricărui artist începător din Republica Moldova. Ciorapii speciali vor putea fi îmbrăcați în orice situații excepționale, fie la filmarea unor clipuri noi, fie la concerte. Dar ce au ciorapii aceștia speciali?

”Noul nostru produs exclusivist se numește Ciorapi cu găuri moldovenești 100%. Este rupt la călcâie și la degete încă din fabrică. Asta ca artistul să nu se chinuie să-l rupă chiar el. Dacă veți purta ciorapii noștri vă garantăm vizibilitate maximă pe rețele de socializare, pe youtube”, a declarat pentru redactorii moldovești.info directorul fabricii Ileana Koszynzianna.

La auzul acestei vești mai mulți artiști din Moldova au făcut deja mai multe comenzi. Printre cântăreți, Adrian Ursu, Olia Țîra. Cei mai mulți ciorapi i-a luat câștigătoarea Eurovision Moldova. ”De mine nu vorbește nimeni nimic de parcă nu aș exista. Sper ca acești ciorapi să mă ajute să ajung în finala Eurovision”, a declarat Lidia Isac pentru redactorii moldovești.info.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Ciorapi-cu-gauri-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Ciorapi-cu-gauri-copy-300x300.jpgadminMonden
Ca să aibă succes la publicul moldovenesc, Victoria's Secret a inventat ciorapii care aduc succes oricărui artist începător din Republica Moldova. Ciorapii speciali vor putea fi îmbrăcați în orice situații excepționale, fie la filmarea unor clipuri noi, fie la concerte. Dar ce au ciorapii aceștia speciali? ”Noul nostru produs exclusivist se...

Comentează