Abia a fost anunțată campania electorală, că Igor Dodon a și lansat informația că Andrei Năstase vrea să aducă în Moldova 30 de mii de sirieni. Cum era de așteptat, Andrei Năstase a împrumutat sirienii de la Maia Sandu și îi va aduce în Chișinău.

Absolut fără nicio jenă, Publika WC a și făcut un reportaj cu cei 30 de mii de sirieni care abia așteaptă să vină în Moldova. Până una alta, sirienii au fost cazați în Sadova, satul de baștină al lui Dodon.

Există însă o mare problemă. Pentru că în Siria este război și oamenii au plecat care unde i-a dus ochii, au rămas foarte puțini sirieni cu ajutorul căruia Dodon să-i sperie pe moldoveni. Astfel că la următoarele alegeri parlamentare, vor fi doar 3 sirieni și nu 30 de mii.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Protest-arabi-Igor-Dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Protest-arabi-Igor-Dodon-copy-300x300.jpgadminPolitic
Abia a fost anunțată campania electorală, că Igor Dodon a și lansat informația că Andrei Năstase vrea să aducă în Moldova 30 de mii de sirieni. Cum era de așteptat, Andrei Năstase a împrumutat sirienii de la Maia Sandu și îi va aduce în Chișinău. Absolut fără nicio jenă, Publika...

Comentează