Vlad Plahotniuc Seic copy

Dumitru Diacov a dezvăluit numele șeicului arab care l-a sunat ieri în timp ce era în emisiunea Lorenei Bogza, În Profunzime. Acesta se numește Abdul Vladallah bin Plahotniussein. Potrivit lui Diacov, șeicul a anunțat pe pagina sa de odnoklassniki că a acceptat să fie premierul nostru.

”Eu sunt un om foarte modest. Am miliarde de euro, am mașini, am case, vile, discoteci. Sunt proprietarul unui președinte de țară, mai dețin vreo 69 de bloggeri, o droaie de deputați și o armată de procurori. Adică, o duc foarte bine. Nu mă plâng. Cu toate acestea nu am putut să-i refuz pe parlamentarii Moldoveni. Au venit, s-au târât în genunchi la Hotelul Ibrahim Nobil. Mă tot pupau în fund, în special Diacov, și mă rugau să accept funcția de premier. Am acceptat până la urmă”, mărturisește șeicul Abdul Vladallah bin Plahotniussein.

Diacov susține pe de altă parte, că nu l-a pupat în fund pe șeic. Președintele de onoare al PD a explicat că doar i-a atins fundul cu buzele de câteva ori. Abdul Vladallah bin Plahotniussein este șeicul Califatului Moldovaliyah, o țară musulman capturată in Estul Europei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Vlad-Plahotniuc-Seic-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Vlad-Plahotniuc-Seic-copy-300x300.jpgadminPolitic
Dumitru Diacov a dezvăluit numele șeicului arab care l-a sunat ieri în timp ce era în emisiunea Lorenei Bogza, În Profunzime. Acesta se numește Abdul Vladallah bin Plahotniussein. Potrivit lui Diacov, șeicul a anunțat pe pagina sa de odnoklassniki că a acceptat să fie premierul nostru. ”Eu sunt un om...

Comentează