Drive Inchis pompier copy

Șeful pompierilor din Chișinău, Ioan Poalălungă este oficial cel mai nefericit om din Moldova. Acesta a mers noaptea trecută într-un control în clubul Drive și l-a închis pentru că nu avea aviz de funcționare. Din păcate, săracul nu știa cine este patronul clubului. A aflat despre asta în momentul în care a ajuns la sediu și și-a găsit secretara tremurând, ascunsă după canapea. Aceasta i-a spus cu glas stins că a fost sunată de Vlad Plahotniuc.

”De unde să știu că am închis clubul lui Plahotniuc. Nici prin cap să-mi treacă. Am mers, am văzut problemele și l-am închis. În primul rând toaletele sunt periculoase. Dacă stai în fața oglinzii și faci selfie, sigur ești extrem de proastă. Mai mult, am observat foarte multe prezervative rupte, iar asta este extrem de periculos pentru fete”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info, Ioan Poalălungă, pompier șef în Chișinău.

Șeful pompierilor susține că și-a luat inima în dinți să meargă la Nobil ca să-și ceară scuze. Din păcate, s-a decis târziu să facă asta. În această dimineață a fost vizitat de doi procurori care l-au acuzat de acte de corupție pe care Procuratura urmează să le găsească.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Drive-Inchis-pompier-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Drive-Inchis-pompier-copy-300x300.jpgadminMonden
Șeful pompierilor din Chișinău, Ioan Poalălungă este oficial cel mai nefericit om din Moldova. Acesta a mers noaptea trecută într-un control în clubul Drive și l-a închis pentru că nu avea aviz de funcționare. Din păcate, săracul nu știa cine este patronul clubului. A aflat despre asta în momentul în...

Comentează