Scandalul cu tonele de băutură moldovenească ajunsă ca mită la Interpol l-a costat funcția pe managerul general al SRL Poliția de Frontieră. Feghea Lecari a fost dat afară chiar de Vlad Plahotniuc. Coordonatorul susțin că nu știa ce plan tâmpit are subordonatul său așa că nu mai vrea să audă de el.

”Blea, și di tari m-am enervat. Cum să faci una ca asta? Cum să te duci cu atâta băutură la membrii Interpol. Pațanu ista nu o învățat nimic de la mine. Eu l-am trimis la Interpol cu femei, nu cu băutură. PzDeț! Desigur i-am zis să ia și niște camere calitative de filmat. Dar boul dracului avea băutură Gura Căinarului în depozite și s-a dus cu ele. Cariera ți-o faci cu femei, nu cu băutură. Iaca și Filat credea că o să facă carieră cu țigări. Unde este Filat acum și unde sunt eu?”, s-a întrebat retoric coordonatorul Moldovei, Vlad Plahotniuc.

În locul lui Feghea Lecari, la Poliția de Frontieră va veni Costea Țuțu. Acesta face tot timpul ce-i spune Plahotniuc și, cel mai important, are stema Rusiei pe carcasa telefonului mobil.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Fredolin-Lecari-Gura-Cainarului-copy-1024x576.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Fredolin-Lecari-Gura-Cainarului-copy-300x300.jpgadminSocial
Scandalul cu tonele de băutură moldovenească ajunsă ca mită la Interpol l-a costat funcția pe managerul general al SRL Poliția de Frontieră. Feghea Lecari a fost dat afară chiar de Vlad Plahotniuc. Coordonatorul susțin că nu știa ce plan tâmpit are subordonatul său așa că nu mai vrea să...

Comentează