Virusul Zika Femeie eprubeta om de stiinta copy

După declarațiile urâte și jignitoare la adresa Maiei Sandu, Curtea Constituțională a decis că Zika Ivanschi nu mai are dreptul să se numească femeie. Judecătorii au hotărât că este jignitor pentru alte femei din Republica Moldova să aibă același statut ca și Zika. Astfel că secretara Partidului Democrat a fost retrogradată.

”Nu-i mai puteți spune femeie. Trebuie numită virus. Cred că ați auzit cu toții de virusul Zika. Ne-am gândit că i se potrivește cel mai bine. Ne-am consultat cu Partidul Democrat și ei sunt de acord să o numească virus pe Zika Ivanschi. Atenție, cei care vor numi altfel virusul Zika riscă amenzi mari”, a declarat Alexandru Tănase, judecătorul-șef al Curții Constituționale.

Potrivit caracteristicilor, virusul Zika este un virus PDM monocatenar din genul Plahavirus (familia pedistă) identificat prima dată în codrii Orheiului. El provoacă la om o boală infecțioasă virală, numită tâmpenia Zika, transmisă prin postări idioate pe facebook. Virusul Zika care provoactă idiotism cretinic a fost semnalat din abundență în Orhei, hotelul Nobil, Publika TV și Parlament. Tratamentul antiviral specific, adică vaccinul împotriva infecției cu virusul Zika se numește DNA.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Virusul-Zika-Femeie-eprubeta-om-de-stiinta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Virusul-Zika-Femeie-eprubeta-om-de-stiinta-copy-300x300.jpgadminPolitic
După declarațiile urâte și jignitoare la adresa Maiei Sandu, Curtea Constituțională a decis că Zika Ivanschi nu mai are dreptul să se numească femeie. Judecătorii au hotărât că este jignitor pentru alte femei din Republica Moldova să aibă același statut ca și Zika. Astfel că secretara Partidului Democrat a...

Comentează