Zika Regina Angliei Angela Merkel copy

Zika Ivanschi este din nou în centrul atenției. După ce a terfelit-o pe Maia Sandu pe facebook, secretara PD le-a înjurat pe regina Angliei și pe Angela Merkel. Zika le-a vorbit dur celor două femei cunoscute în toată lumea și, ca de obicei, le-a acuzat că sunt sterile.

”Baba aceea din Londra trebuie să-și facă ordine mai întâi în familia ei și apoi să conducă țara. Cum să ai o regină la conducere? Eu nu înțeleg. Englejii nu-și dau seama că este sterilă? Dacă Anglia era Moldova, domnul Plahotniuc era deja patron. Nu-mi place Angela Merkel. Sigur e sterilă. Sigur nu are ordine în familie, dar încearcă să conducă țara”, a declarat secretara PD, Zika Ivanschi.

Ca urmare a acestor postări, conducerea PD s-a autosesizat și a numit-o pe Zika ministrul de Externe. Asta ca să scape femeile din Moldova de înjurături. Rezultatul este deocamdată promițător: Zika a anunțat că următoarele femei pe care vrea să le înjure sunt Ala Pugachova și Hillary Clinton.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Zika-Regina-Angliei-Angela-Merkel-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Zika-Regina-Angliei-Angela-Merkel-copy-300x300.jpgadminInternațional
Zika Ivanschi este din nou în centrul atenției. După ce a terfelit-o pe Maia Sandu pe facebook, secretara PD le-a înjurat pe regina Angliei și pe Angela Merkel. Zika le-a vorbit dur celor două femei cunoscute în toată lumea și, ca de obicei, le-a acuzat că sunt sterile. ”Baba aceea din Londra...

Comentează