Valerian Manzat circ copy

În sfârșit, după 69 de ani, își deschide porțile Circul de Stat din Chișinău. Primul clovn care a fost angajat și care este pregătit să intre în scenă este chiar avocatul Valerian Mânzat. Acesta anunță ca a pregătit niște show-uri de o să râdă toată lumea de el și de hainele sale prostești.

Nu este singurul angajat surpriză. Chiar Vlad Plahotniuc va avea reprezentații în cadrul Circului de Stat. Acesta se va ocupa de scamatorii și magie. De exemplu, ca prin minune va face să dispară toți banii din portofelele spectatorilor. Acesta va aduce în fața oamenilor și un fost premier dresat, care stă în cușcă.

Din păcate, show-ul promis de Dorin Drăguțanu, fostul Guvernator al Băncii Naționale, a fost anulat. Asta pentru că leul moldovenesc este lihnit, nu poate rage, nu poate sări. De fapt, leul moldovenesc nici măcar nu se poate mișca.

Din show-uri nu vor lipsi nici ciudățeniile. Spectatorii Circului de Stat vor putea să o urmărească pe femeia cu barbă: Liuda Ghimpu.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Valerian-Manzat-circ-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Valerian-Manzat-circ-copy-300x300.jpgadminSocial
În sfârșit, după 69 de ani, își deschide porțile Circul de Stat din Chișinău. Primul clovn care a fost angajat și care este pregătit să intre în scenă este chiar avocatul Valerian Mânzat. Acesta anunță ca a pregătit niște show-uri de o să râdă toată lumea de el și de...

Comentează