Maia Sandu Uniforma copy

Ministerul Educației, în frunte cu celebra ministresă Maia Sandu, a luat o decizie care schimbă radical învățământul din Moldova. Potrivit unui Ordin de Ministru, publicat în secret pe pagina de internet a ministerului, toate școlile cu predare în limba rusă din Moldova vor fi închise. Hotărârea este definitivă și irevocabilă!

”Am luat această decizie în spiritul legii și a deciziei Curții Constituționale, care a declarat limba rusă anticonstituțională în Moldova. Îi invităm pe toți vorbitorii de limbă rusă în școlile cu predare în limba română. Rușii oricum știu limba rusă, la ce le trebuie să o studieze? Au nevoie să știe limba română, că altfel nu-i va angaja nimeni și o să ajungă la coada vacii”, a declarat Maia Sandu în plenul Parlamentului.

Toate școlile de limbă rusă vor fi închise de la 1 septembrie. Potrivit statisticii ministerului Educației, în Moldova au rămas doar 1000 de școli în rusă, care aveau numai 400 de mii de elevi. În locul școlilor vor fi deschise cluburi de noapte, baruri sau videochaturi pentru fete dispuse să lucreze noaptea.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Maia-Sandu-Uniforma-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Maia-Sandu-Uniforma-copy-150x150.jpgadminSocial
Ministerul Educației, în frunte cu celebra ministresă Maia Sandu, a luat o decizie care schimbă radical învățământul din Moldova. Potrivit unui Ordin de Ministru, publicat în secret pe pagina de internet a ministerului, toate școlile cu predare în limba rusă din Moldova vor fi închise. Hotărârea este definitivă și...

Comentează