Angela Gonta Jurnal TV copy

Jurnal TV a intrat într-o perioadă de rebranding. Televiziunea a anunțat deja că Angela Gonța, cea mai cunoscută prezentatoare de știri din Moldova, a acceptat să prezinte pincipalul jurnal de știri. Mai mult, televiziunea vrea să-și schimbe culorile cu care și-a obișnuit telespectatorii și va prelua culoarea verde.

”Verdele este culoarea celor puternici, culoarea banilor. Am decis că aceste valori sunt foarte importante. Așa că ne vom rebrandui. Angela Gonța, cea mai cunoscută prezentatoare de știri din Moldova, a acceptat să prezinte cel mai important program de știri al nostru. Desigur, după rebranduire toate știrile noastre vor fi echidistante și corecte”, a declarat patronul Jurnal TV pentru moldovesti.info.

Angela Gonța va începe să prezinte știrile la Jurnal TV de pe 1 iulie. Aceasta a plâns deja de bucurie și urmează să posteze în curând imaginile cu lacrimile pe facebook. Procesul de rebranding al Jurnal TV a costat 2 milioane de euro, potrivit celor mai cunoscuți analiști de pe Facebook.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Angela-Gonta-Jurnal-TV-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Angela-Gonta-Jurnal-TV-copy-150x150.jpgadminMonden
Jurnal TV a intrat într-o perioadă de rebranding. Televiziunea a anunțat deja că Angela Gonța, cea mai cunoscută prezentatoare de știri din Moldova, a acceptat să prezinte pincipalul jurnal de știri. Mai mult, televiziunea vrea să-și schimbe culorile cu care și-a obișnuit telespectatorii și va prelua culoarea verde. ”Verdele este culoarea...

Comentează