Schimbările climatice au un efect devastator asupra Republicii Moldova. Pentru prima data în țara noastră au fost observate niște păsări călătoare nemaivăzute. Chișinăuienii s-au trezit în această dimineață că pe străzi au apărut primii pinguini maidanezi. Păsările crează deja mari probleme locuitorilor. Câteva fete care erau îmbrăcate cu fuste scurte au fost ciupite de fund de obraznicii pinguini maidanezi. Cercetătorii de la Academia de Științe SF susțin că pinguinii au venit la noi în locul păsărilor călătoare.

”De regulă, când vinde luna aprilie, în Moldova se întorc graurii, cocostârcii. Doar că acum, pentru că a nins și pentru că iarna nu mai pleacă, au început să vină pinguinii maidanezi. Sunt păsări călătoare. Este o specie tare căcăioasă. O să vedeți că o să fure mâncare din magazine, o să zgârie mașinile, o să alunge câinii maidanezi de pe străzi. Vă avertizăm să vă luați cu voi bâte mereu ca să vă apărați de înaripatele acestea naglâie”, a declarat Leonea Iaibu, președintele Asociației Păsărogilor Moldoveni, membru al Academiei de Științe SF.

Veștile proaste nu se termină aici. Dacă iarna se va prelungi și în luna mai sau iunie, prin Chișinău vor apărea și primele morse maidaneze. Acestea sunt și mai rele, răstoarnă butci, fac gropi în asfalt, aruncă chiștoace pe jos… Armata moldovenească a anunțat deja că se pregătește pentru alungarea invadatorilor. Toate cele 69 de praștii sunt pregătite pentru luptă, iar soldații abia așteaptă să împroaște în morse și pinguini maidanezi.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Pinguini-Chisinau-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Pinguini-Chisinau-copy-300x300.jpgadminSocial
Schimbările climatice au un efect devastator asupra Republicii Moldova. Pentru prima data în țara noastră au fost observate niște păsări călătoare nemaivăzute. Chișinăuienii s-au trezit în această dimineață că pe străzi au apărut primii pinguini maidanezi. Păsările crează deja mari probleme locuitorilor. Câteva fete care erau îmbrăcate cu fuste...

Comentează