buletin-de-vot-copy

Cu numai o jumătate de oră înainte de alegeri, CEC a luat decizia logică de a modifica buletinele de vot. SIS și-a dat deja acordul, așa că buletinul va fi mult mai simplu, iar oamenii nu vor mai căuta printre nenumărații candidați anonimi despre care nu a auzit nimeni. Astfel, moldovenii vor avea de ales între două candidaturi simplu.

”Candidații pe care îi veți găsi pe buletinul de vot sunt: #NuPlaha și #DaPlaha! Mai simplu de atât nu se poate. Astfel că dacă moldovenii aleg #DaPlaha, candidatul contează mai puțin. Îl va alege domnul Plaha. Îl va numi, îl va regula așa cum se pologhează. În schimb, dacă poporul va alege #NuPlaha, atunci este clar cine va ieși președinte”, a declarat reprezentantul pe viață a CEC-ului, Iura Cecan.

Mai mult, în loc de ștampila ”VOTAT”, moldovenii vor avea parte de altă ștampilă, specială, făcută pentru a arăta de ce este votat candidatul #NuPlaha sau #DaPlaha. Pe ștampilă va fi scris ”UNDE-I MILIARDUL?” Cu alte cuvinte, fie că este candidatul #NuPlaha, fie că este #DaPlaha, acesta nu va avea viață, va fi bătut ca Liuda până când va răspunde la această întrebare.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Buletin-de-vot-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Buletin-de-vot-copy-300x300.jpgadminSocial
Cu numai o jumătate de oră înainte de alegeri, CEC a luat decizia logică de a modifica buletinele de vot. SIS și-a dat deja acordul, așa că buletinul va fi mult mai simplu, iar oamenii nu vor mai căuta printre nenumărații candidați anonimi despre care nu a auzit nimeni....

Comentează